Footstrong.hu

Footstrong.hu

A weboldal a Footstrong Sport Egyesület információit és rendezvényeit tartalmazza, és nem utolsó sorban lehetőséget kínál adott versenyekre felkészítő edzésterv készítésre is.

A weboldalon keresztül a felhasználók részt vehetnek a rendszer kínálta edzésterveken és rögzíthetik edzéseiket; vásárolhatnak a webáruházban vagy böngészhetik a tudástárat.

Az adminisztrációs felületen többek között lehetőség van a versenyekre különböző intenzitású felkészítő edzéstervek létrehozására, illetve az edzéseken résztvevők kezelésére.

Kapcsolódó linkek

Alkalmazott megoldások

Komplex adminisztrációs felület került a weboldal mögé, amely segíti az edzéstervek elkészítését és az edzésmunka elemzését.

Fontosnak tartottuk mind a weboldal mind az adminisztrációs felület funkcióit úgy kialakítani, hogy a lehető legkevesebb kattintással lehessen összállítani és használni az edzésterveket.

Így például az adminisztrációs felület MultiEdit funkciójával egyetlen képernyőn rakhatók össze az akár 18 edzésnapot felölelő edzéstervek.

A megrendelőtől kapott webdesignhoz illeszkedően terveztük meg a dinamikus tartalmakat (hírek, tudástár stb.) és a felhasználói aktivitást váró funkciók felületeit (edzésvarázsló, a naptár- és edzésrögzítés).

 

Nagy körültekintést igényelt az edzésnaptár kialakítása, ahol egyetlen megjelenítő kód kezeli le a regisztráció nélkül böngészők és az edzésterveken résztvevő valamennyi felhasználó programját és teljesítményét.

Érdekes, összetett feladat volt továbbá az admint támogató ellenőrző mechanizmusok elkészítése, amelyek a felhasználók teljesítményét mérik.

A megrendelőtől kapott webdesign alapján építettük meg a weboldal keretszerkezetét és gondos felület tervezés alapján a dinamikus tartalmakat megjelenítő lapokat.

Projekt napló


2011.05.:

Elindult a site

 

Tetszik ez az oldal? Hasonlót szeretnél?

Kérj árajánlatot még ma:

Ajánlatot kérek

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
BNI Magyarország, 204 csoport
Nemzeti Munkaügyi Hivatal - 'Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért'
Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület
Seoseeker minősített kivitelező
© 2015. Abaco.hu Kft. - Felhasználási feltételek
Üzenetküldés
Sajnos az üzenet elküldése sikertelen volt!
Kérjük próbálja meg levelező programjával.
Az üzenet elküldése folyamatban van,
kérjük várjon...


 06

Üzenet elküldése