Szolgáltatások - Abaco

Ahhoz, hogy ügyfélkörödet kialakítsd és/vagy bővítsd, elengedhetetlen egy figyelemfelkeltő, informatív, jól működő és könnyen kezelhető weboldal.

A weben való folyamatos jelenléteddel (hírlevelezéssel, blogírással stb.), fent tudod tartani ügyfeleid érdeklődését a szolgáltatásaid iránt, így állandó, stabil ügyélkörre és kiszámítható bevételforrásra tehetsz szert.

A mai világban elengedhetetlen, hogy folyamatosan valami újdonsággal rukkoljunk elő, fejlődjünk és ezeket a változásokat kommunikáljuk a vásárlók felé. Ennek leg(költség)hatékonyabb módja egy weboldal vagy webáruház.

Weboldal készítés

A vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy megtalálhatóak és elérhetőek legyenek az interneten keresztül. Az online jelenlét legelterjedtebb formája a weboldal. Ön elképzeli - az Abaco.hu Kft. pedig megvalósítja.

Webalkalmazás fejlesztés

Az interneten keresztül szinte bármilyen folyamat vagy szolgáltatás lebonyolítható, időt takarítva meg a szolgáltatóknak és ügyfeleiknek egyaránt. A siker kulcsa egy körültekintően fejlesztett webalkalmazás.

A szolgáltatók munkája leginkább egy ügyviteli rendszer fejlesztésével támogatható. A szolgáltatást igénybe vevők részére készített felületen az ügyfelek ügyintéző és várakozás nélkül megtehetik a szükséges lépéseket.

Teljesítményoptimalizálás

A gyors weboldal alapkövetelmény. A felhasználók nem szeretnek várni. A sebességgel a fejlesztések során ritkán foglalkoznak vagy csak kis hangsúlyt fektetnek rá. Weboldala sebességproblémákkal küzd? Keressen meg, segítünk!

Sitebuilding

Grafikai tervből weboldal készítése.

Integráció

Az integrálás célja, hogy egy informatikai rendszerbe egy adat egyszer kerüljön be.

PHP programozás

Weboldalát saját fejlesztésű PHP keretrendszerünkkel, az Abaco Framework-kel készítjük el, amely egyesíti saját és ügyfeleink sokéves tapasztalatát egy igen fejlett, naprakész rendszerben.

Webáruház készítés

Webáruház-készítés egyéni igények szerint, exkluzív design-nal, speciális funkciókkal, egyedi programozással.

Adatok importálása

Portálok, weboldalak cseréjekor a felhalmozott tartalmat "kézzel" átvinni az új rendszerbe szinte lehetetlen. Az adatok importálás elengedhetetlen, nagy körültekintést igénylő feladat.

Adminfelület

Az adminisztrációs felület lehetőséget nyújt arra, hogy a weboldalon szereplő tartalmat a weboldal tulajdonosa programozói képzettség nélkül tudja szerkeszteni.

Startup támogatás

Befektető vagy társalapító vagy? Került el az idő- és pénzpazarlást, amit a saját csapatod felépítése okoz.
Dolgozz velünk, hogy létrehozzuk az MVP-t vagy az elképzelt terméked béta verzióját.

Az Abaco megbízható partner: segítőkész munkatársakkal, pontos határidőkkel, problémamegoldó hozzáállással. Öröm volt veletek dolgozni, ajánlani foglak benneteket!
Bene Bálint
Bocuse d'Or Hungary

Mi volt a vágya, elképzelése a projekttel kapcsolatban?

Szerettünk volna egy felhasználóbarát, jól kezelhető, informatív és modern weboldalt kialakítani, ami tükrözi a cégünk szellemiségét.

Mik voltak az esetleges megoldandó problémák, nehézségek?

Attól tartottam, hogy nehezen kezelhető, bonyolult struktúrájú lesz a weboldal.

Milyen eredménnyel járt a folyamat, mennyire elégedett a végeredménnyel?

A folyamat eredményeként elértük a kitűzött célunkat, sikerült az elvárásainknak megfelelő weboldalt kialakítani, ami könnyen kezelhető is.

 

Jónásné Zselezni Borbála
Agrova Kft.

Agrova
Köszönöm a munkátokat, teljes mértékben sikerült a design-t rávinni a Volusion rendszerre, nagyon meg vagyunk elégedve!
Beck Krisztián
 www.cocomattress.com
Nagyon meg voltam elégedve az Abaco munkatársainak a munkájával. Azontúl, hogy mindenki ért a saját szakterületéhez, nagyon segítőkészek és türelmesek is.
A nehézségeket nem problémáknak fogják fel, hanem megoldandó feladatoknak.
Kiss Ildikó
Hajdú Sylenta