Szolgáltatások - Abaco

Ahhoz, hogy ügyfélkörödet kialakítsd és/vagy bővítsd, elengedhetetlen egy figyelemfelkeltő, informatív, jól működő és könnyen kezelhető weboldal.

A weben való folyamatos jelenléteddel (hírlevelezéssel, blogírással stb.), fent tudod tartani ügyfeleid érdeklődését a szolgáltatásaid iránt, így állandó, stabil ügyélkörre és kiszámítható bevételforrásra tehetsz szert.

A mai világban elengedhetetlen, hogy folyamatosan valami újdonsággal rukkoljunk elő, fejlődjünk és ezeket a változásokat kommunikáljuk a vásárlók felé. Ennek leg(költség)hatékonyabb módja egy weboldal vagy webáruház.

Weboldal készítés

A vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy megtalálhatóak és elérhetőek legyenek az interneten keresztül. Az online jelenlét legelterjedtebb formája a weboldal. Ön elképzeli - az Abaco.hu Kft. pedig megvalósítja.

Webalkalmazás fejlesztés

Az interneten keresztül szinte bármilyen folyamat vagy szolgáltatás lebonyolítható, időt takarítva meg a szolgáltatóknak és ügyfeleiknek egyaránt. A siker kulcsa egy körültekintően fejlesztett webalkalmazás.

A szolgáltatók munkája leginkább egy ügyviteli rendszer fejlesztésével támogatható. A szolgáltatást igénybe vevők részére készített felületen az ügyfelek ügyintéző és várakozás nélkül megtehetik a szükséges lépéseket.

Teljesítményoptimalizálás

A gyors weboldal alapkövetelmény. A felhasználók nem szeretnek várni. A sebességgel a fejlesztések során ritkán foglalkoznak vagy csak kis hangsúlyt fektetnek rá. Weboldala sebességproblémákkal küzd? Keressen meg, segítünk!

Sitebuilding

Grafikai tervből weboldal készítése.

Integráció

Az integrálás célja, hogy egy informatikai rendszerbe egy adat egyszer kerüljön be.

PHP programozás

Weboldalát saját fejlesztésű PHP keretrendszerünkkel, az Abaco Framework-kel készítjük el, amely egyesíti saját és ügyfeleink sokéves tapasztalatát egy igen fejlett, naprakész rendszerben.

Webáruház készítés

Webáruház-készítés egyéni igények szerint, exkluzív design-nal, speciális funkciókkal, egyedi programozással.

Adatok importálása

Portálok, weboldalak cseréjekor a felhalmozott tartalmat "kézzel" átvinni az új rendszerbe szinte lehetetlen. Az adatok importálás elengedhetetlen, nagy körültekintést igénylő feladat.

Adminfelület

Az adminisztrációs felület lehetőséget nyújt arra, hogy a weboldalon szereplő tartalmat a weboldal tulajdonosa programozói képzettség nélkül tudja szerkeszteni.

Startup támogatás

Befektető vagy társalapító vagy? Került el az idő- és pénzpazarlást, amit a saját csapatod felépítése okoz.
Dolgozz velünk, hogy létrehozzuk az MVP-t vagy az elképzelt terméked béta verzióját.

"Erőn felül teljesítetek, óriási tàmogatók vagytok. Hálásak vagyunk."
Kiszer Norbert
Mosoly Alapítvány
"Közös munkánk során számos alkalommal bizonyították rutinjukat és tapasztalatukat, rengeteg hasznos gyakorlati ötlettel láttak el minket. Kiemelt dicséret illeti az Abaco-t, hogy a határidő közelsége miatt túlóráik terhére, de időre elkészültek a fejlesztéssel."
Adorján Katalin
Alapítványi vezető
Mosoly Alapítvány
Ezzel a produkcióval szó szerint a legutolsó pillanatban, egy másik város helyett beugorva állapodtunk meg 2008 tavaszán. Aki hasonló területen dolgozik, az talán el tudja képzelni, mit jelent 36 nap alatt összerakni egy kiállítást nyitásra, kommunikációval, működő információs csatornákkal és szakértő személyzettel együtt. Természetesen a legkevesebb időt és figyelmet a honlapra tudtuk fordítani, de óriási szerencsénkre ebben az agyrém időszakban sikerült rátalálnunk az Abaco stábjára, akik teljes mértékben levették az oldal terhét a vállunkról. Első közös munkánk volt, mégis 1 hónapon belül egy tökéletesen üzemelő és használható, szép, a produkció által is azonnal elfogadott, két nyelvű helyi honlapunk volt. Igazából a mai napig nem tudom, hogy sikerült ezt összehozniuk, de megtették.
Márkus Éva
Marketing és PR Igazgató
Live Nation CEE
Megalkuvást nem tűrő szakmai precizitás és az ügyfél mély megértésének igénye az, ami kiemeli az Abacot a kiválóak közül is.
Bánki Márton
www.proaktivdirekt.com