Referencia

Iparág: Non-profit

A non-profit szektorban igen elszánt, és egy adott cél eléréséért hihetetlenül elkötelezett emberek munkálkodnak. A mi küldetésünk segíteni másokon, megkönnyíteni a hétköznapokat, élményt nyújtani egy weboldal sikeressége által. A célért való kemény tenni akarás tehát közös vonásunk.


Ezen túl a velünk való közös munka igazi érték lesz számodra, ha:
- bízol szakmai tapasztalatunkban, és egy igazán csúcs weboldalt szeretnél
- hosszú távon kevesebb erőfeszítéssel eredményesebb szeretnél lenni
- szeretnéd, ha weboldalad technikai háttere is mindig rendben lenne

 

Készítsünk együtt weboldalt!

Mindig csak halogatod a honlap készítést, mert azt hallottad, hogy csak a gond van vele? Volt már honlapod, de sok teherrel járt?
Sokak számára ismerősen csenghetnek ezek a mondatok:
- egy-egy weboldalkészítési árajánlatot meglátva majdnem elájultam
- nem tudtam saját magam szerkeszteni régi honlapom, a weboldal üzemeltetőjére pedig mindig heteket, hónapokat kellett várni
- nem tudtam keresőoptimalizálni weblapomat, így senki sem talált meg az interneten, minek nekem weboldal így?

 

Egy-egy weboldal elkészítése bizony komoly induló költségekkel járhat. Sok weboldalt a saját tulajdonosa szeretne szerkeszteni, de nincs rá lehetősége, így állandóan várnia kell az oldal üzemeltetőjére, esetlegesen az ő munkája plusz költségekbe is kerül. Ha honlapunk kész, fontos, hogy keresőoptimalizálni is tudjuk azt, hiszen mit ér az egész eddigi munkánk, ha nem találnak ránk a látogatók?

 

Munkatársaink az Abaco.hu Kft. fennállása óta rengeteg ügyfél sztorit hallottak már, így biztosan állíthatjuk, hogy tudjuk mi kell neked. Anyagi lehetőségeidhez mérten próbáljuk megtalálni számodra a legmegfelelőbb szolgáltatáscsomagot.
Ha szeretnéd, saját magad szerkesztheted honlapod, de ha nincs időd vele foglalkozni, átvesszük a terhet a válladról. Minden partnerünknek biztosítjuk a weboldalon belüli keresőoptimalizálási lehetőségeket, így oldalad látogatottsága is növelhető.

 

WebSiker Garancia

Kinek jutna eszébe a technikai háttér fontossága? Nyugodj meg, mi ezt már az első perctől garantáljuk. És itt nem csak a tárhelyről beszélünk. A SeoSeeker minősített kivitelező partnereiként ennél sokkal komplexebb dolgot kapsz tőlünk, amit csak igen kevesen kapnak meg egy honlapkészítő vállalkozástól.
Itt olvashatsz bővebben WebSiker Garanciánkról.


Kedvet kaptál a weboldal készítéshez? Kérj ajánlatot most:

Ajánlatot kérek!

 

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal!


Kíváncsi vagy ügyfeleink mit mondanak rólunk? Nézd meg referenciáinkat, itt: