Webtárhely, domain kezelés

Webtárhely, domain kezelés

 

Megbízható technikai hátterünknek köszönhetően azoknak a precíz embereknek, illetve komoly cégeknek tudunk segíteni, akik nyugodtan szeretnék élni mindennapjaikat.

Ismerősen csengenek a következő mondatok?

- Megállt a weboldalunk!
- Feltörték a honlapunkat!
- A szerverrel van valami gond!
- Lehet, hogy nem fizettünk a domainért?
- Kit hívjunk? A web programozót? A tárhelyes céget? Azt akinél a domain-t regisztráltuk?

Nem akarod még egyszer hallani, vagy soha többé kimondani ezeket a mondatokat?
Ha még nem voltál ilyen szituációban, ugye nem is szeretnél ilyen helyzetbe kerülni?

Létezik megbízható szolgáltató?

A gombamód szaporodó domain kezeléssel és tárhely szolgáltatással foglalkozó cég között egyre nehezebb minőségi szolgáltatót találni.

Tudnod kell, hogy ez egy hosszú távú befektetés lesz, jól fontold hát meg ki mellett teszed le a voksod.
Manapság sajnos egyre több rosszindulatú támadástól kell megvédeni a weboldalakat és a szervereket. Nem mindegy, hogy melyik szolgáltató hogyan kezeli ezeket a veszélyeket, azokat képesek-e elfojtani, ha esetlegesen hiba lépne fel, azt mennyi idő múlva és hogyan tudják javítani.

Érdemes tehát már az elején megfelelő választással kiküszöbölni a problémákat.

Válasszon minket

Gondtalanság-Garancia formájában biztosítjuk, hogy weboldala nem áll meg és a tárterület sem fogyhat el az Ön tudta nélkül.

Hagyományos tárhelynél a weboldala egyetlen szerveren működik. Ha azzal bármi technikai gond van, akkor a weboldala megáll. Nálunk a weboldala egy 20 szerverből álló privát felhőben működik. Ha az index főoldalára került és fél Magyarország nézi a weboldalát, esetleg technikai gond lép fel, akkor automatikusan több szerver lép működésbe.

Hagyományos tárhelynél a tárterület elfogyáskor megáll az email és a weboldala működése is akadozni fog. Nálunk ha elfogy a tárterület, akkor minden működik zavartalanul és telefonon jelezzük a helyzetet.

Kérjen árajánlatot itt!