Felhasználási feltételek - Abaco.hu

A https://abaco.hu weboldalt (továbbiakban: "Weboldal") az Abaco.hu Kft. (2083 Solymár, Méhes utca 4., a.sz.: 14553642-2-13, továbbiakban: "Üzemeltető") működteti.

Azzal hogy belép a Weboldal  bármelyik aloldalára elfogadja az alábbi feltételeket:

A Weboldal bármely része eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása. Az Üzemeltető minden jogot fenntart ezen szellemi alkotásokkal kapcsolatban, különös tekintettel a bármilyen módszerrel, technikával történő másolással és terjesztéssel kapcsolatos jogokra. A Weboldal részeinek másolása csak és kizárólag forrásmegjelöléssel engedélyezett, az eredeti információ módosítása nélkül.

A forrásmegjelölés nélküli másolás kizárólag az Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges,
forrásmegjelölés nélküli másolás esetén a felhasználási díj: 5 Ft + ÁFA / karakter.
Az előzetes írásos hozzájárulás nélküli másolás jogosulatlan felhasználásnak minősül, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Üzemeltető követelheti a jogsértés felfüggesztését és a felhasználási díj valamint annak kamatai, illetve az egyéb keletkezett károk megtérítését.

Az Üzemeltető a Weboldal tartalmának pontosságáért, illetve annak bármilyen módon történő felhasználásból fakadó esetleges károkért  felelősséget nem vállal.